پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

نمونه پيشينه تحقيق, فصل دوم پايان نامه ,چارچوب نظري پيشينه پژوهش

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

۵ بازديد ۰ نظر

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

دسته بندی فنی و مهندسی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 561 کیلو بایت
تعداد صفحات 26
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع

شامل 26 اسلاید درقالب پاورپوینت و قابل ویرایش

فهرست برخی از مطالب:

روشهای نگهداری مواد غذایی

اشعه دهی(Irradiation )

مزایای اشعه دهی

دوز جذب شده

روش های اشعه دهی

کاربرد اشعه دهی در مواد غذایی

غلات:

مزایای اشعه دهی

محدودیت های اشعه دهی

تشعشعات مورد استفاده درصنایع غذایی

عوامل مؤثر بر کارایی اشعه ماوراء بنفش

انواع تشعشعات یونیزه

اشعه گاما وکاتدی

اثرمیکروب کشی دوز مشخصی از اشعه به عوامل زیر وابسته است:

بعضی از تغییراتی که دراثر استریلیزاسیون مواد غذایی با اشعه به وجود می آیند عبارت انداز:

موارد استفاده از تکنیک های هسته ایی در حفظ و نگهداری مواد غذایی و افزایش تولید :

مایکرو ویو در صنایع غذایی

اثرات کلی پرتوهای یونیزه

کاربرد پرتوهای یونیزه

و... .

بخشی از متن فایل پاورپوینت:

روشهای نگهداری مواد غذایی

  • الف)روشهای فیزیکی

در نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود.

  • ب)روشهای شیمیایی
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.